Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πλοια - Κέρκυρα: Αναστέλλεται η απεργία των ναυτεργατών - Μέχρι ... / Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Απεργια Πλοια - Κέρκυρα: Αναστέλλεται η απεργία των ναυτεργατών - Μέχρι ... / Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ.

Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία του.

Απεργία: Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο, «δεμένα» τα πλοία ...
Απεργία: Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο, «δεμένα» τα πλοία ... from img.documentonews.gr
Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία του. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο:

Η ναυς, της νεώς, πληθ.: 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε.

Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της.

ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟ - Piraeus365
ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟ - Piraeus365 from www.piraeus365.gr
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.

Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Το αδιαχώρητο στον Πειραιά ...
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Το αδιαχώρητο στον Πειραιά ... from www.news247.gr
Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη.

Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία του. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά».

Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα απεργια. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.